Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van Reiskostenblog.nl en de door contactaanvragen, inschrijvingen voor events, nieuwsbriefabonnees en downloads verstrekte persoonlijke informatie (hierna te noemen: Persoonsgegevens).

Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP)
Reiskostenblog.nl verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Verwerking van Persoonsgegevens
Reiskostenblog.nl behandelt de Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Reiskostenblog.nl verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via het contactformulier, het abonneren op de nieuwsbrief, inschrijven voor workshops/events en bij het downloaden van bijvoorbeeld whitepapers of e-books. Deze gegevens worden verzameld ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van Reiskostenblog.nl producten, dienstverlening en activiteiten. Indien u zich abonneert op de nieuwsbrief kunt u periodiek op de hoogte gehouden worden. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mail bericht of Reiskostenblog.nl hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail te sturen naar redactie’at’Reiskostenblog.nl. Reiskostenblog.nl verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

Welke cookies gebruikt Reiskostenblog.nl?
De website www.reiskostenblog.nl.nl plaatst cookies. Een cookie is een bestandje met een tekenreeks dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Bij uw volgende bezoek aan de Reiskostenblog.nl website zorgt de cookie ervoor dat de site uw browser herkent. Cookies kunnen gebruikersinstellingen en andere gegevens opslaan. U kunt uw browser alle cookies laten weigeren of u laten waarschuwen wanneer er een cookie wordt verzonden. Sommige functies of services van de reiskostenblog.nl website functioneren wellicht niet goed zonder cookies. Verder worden de cookies gebruikt om het internetbezoek te monitoren, hierdoor kan Reiskostenblog.nl nagaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht en welke pagina’s ze bekeken hebben. Deze data is geanonimiseerd. Reiskostenblog.nl kan deze data niet herleiden tot een individu.

Cookies waar wij geen invloed op hebben
Wij van Reiskostenblog.nl proberen de Nederlandse cookiewetgeving zo goed mogelijk na te leven, maar 100% garantie kunnen wij niet geven. Onze bezoekers kunnen bijvoorbeeld zelf reacties plaatsen waarin plaatjes opgenomen kunnen zijn. Zelfs via die plaatjes kunnen er cookies op jouw computer terechtkomen. Als wij alle functies uitschakelen waar eventueel cookies door geplaatst kunnen worden, blijft er te weinig van deze site over.

Beveiliging
Reiskostenblog.nl heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat persoonlijke informatie verloren gaat.

Links
Op de websites van Reiskostenblog.nl zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Reiskostenblog.nl kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het privacy statement van de desbetreffende website te lezen.

Vragen
Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u per e-mail contact met ons opnemen: redactie’at’reiskostenblog.nl

Wijziging van het privacy statement
Reiskostenblog.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Reiskostenblog.nl adviseert u regelmatig dit privacy statement te bekijken of er veranderingen zijn doorgevoerd.