Goede en duurzame voornemens? Meedoen aan het Low Car Diet 2017!

Voor veel bedrijven en zelfstandige professionals staan zaken als slimmer reizen, minder in de file en minder CO2 uitstoot hoog op de wishlist. Het Low Car Diet biedt nu iedereen de kans om de eigen mogelijkheden te ervaren en de eigen footprint vast te leggen. Extra stimulerend is het om de challenge aan te gaan met eigen collega’s, andere bedrijven of andere ZZP’ers.

Los van verkiezingsuitkomsten, of klimaatdoelstellingen in 2020 of 2030, kan ondernemend Nederland laten zien waartoe het nu al in staat is.

Het jaar is nog maar net begonnen, maar wij van het Low Car Diet team zijn alweer bezig met de voorjaarseditie van 27 maart tot en met 21 april. We dagen iedereen uit weer zo duurzaam mogelijk met ons mee te reizen!  Om nog meer impact te hebben gaat het Low Car Diet onder de onafhankelijke stichting De Reisbeweging verder!

Wat dit betekent? Dat we met meer deelnemers dan ooit, wat ons betreft, de grootste duurzame reisbeweging gaan worden!

Nieuw aan de wedstrijd is verder dat niet alleen medewerkers van bedrijven, maar gewoon iedereen die graag 1 maand duurzaam wil reizen zelfstandig kan meedoen. Want waarom zou je alleen via je werkgever duurzaam kunnen reizen? De opties om het anders te doen zijn er vaak al, en wij organiseren daarnaast nog een aantal extra mogelijkheden.  Wij verzorgen verder ook het platform, de analyse, de uitdagingen en een aantal mooie prijzen.

Door vaker de trein te pakken (100% windenergie), te fietsen (gezond!), in een elektrische auto te stappen of thuis te werken (geen file) draag je al snel veel bij.

Iedere deelnemer ontvang een certificaat van deelname. Hiermee onderscheid je je van anderen, want je kunt laten zien dat het niet bij een goed voornemen is gebleven en ook hoe groot jouw bijdrage is geweest.

Dus zou jij wel eens willen weten wat 1 maand duurzaam reizen kan betekenen en daarmee bovendien kans maken op mooie prijzen? Ga naar onze website en meld je aan! Of ken je iemand die ook wel een Low Car Diet kan gebruiken? Daag hem of haar uit mee te doen! Let op! Aanmelden kan vanaf 1 februari.

Een gelukkig, schoon, gezond en uitdagend 2017 gewenst!

 

Laura van der Reijden

Namens Team Low Car Diet

 

Category : Blogs